ZALAEGERSZEG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszeg 2021.07.22.
Zalaegerszeg 2021.07.22.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszeg 2019.12.10
Zalaegerszeg 2019.12.10
Zalaegerszeg 2019.12.03
Zalaegerszeg 2019.12.03
Praxisokat adtak át Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Házi és gyermekorvosi praxist adtak át pénteken a sajtó képviselői előtt Zalaegerszegen az Ola utcában. A változás az I-es számú felnőtt háziorvosi és az I-es számú gyermekorvosi körzetet érinti.
A legtöbb elsőéves hallgatót a keszthelyi kampuszra vették fel ebben az évben is Szuperinfó Hírek - Múlt héten tudták meg a leendő egyetemi hallgatók, hogy melyik intézménybe nyertek felvételt. Lapuknak a zalai felsőoktatási intézmények adtak tájékoztatást a felvételi eredményekről.
A judóval ismerkedtek Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Esni tudni kell, nagyon leegyszerűsítve ezt is megtanulhatják azok a gyerekek, akik részt vettek e héten az ötnapos ukidotáborban.
Kezdenek az atléták: a 19 magyar között majd a zalai Szűcs Valdónak is szurkolhatunk Szuperinfó Hírek - Az Olimpiai Stadionban pénteken elkezdődnek a sportok királynőjének is nevezett atlétika versenyei a tokiói olimpián, 19 magyarral.
Három zalai gárda szerepel idén a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában Szuperinfó Hírek - A hétvégén megkezdődik a labdarúgó NB III. sorozata is, mindjárt zalai rangadóval: a Nyugati csoportban vasárnap 17.30 órától Nagykanizsa FC–ZTE FC II. találkozót rendeznek. Az osztályba visszatért Tarr Andráshida SC pedig ugyanekkor a Gyirmót FC II-t fogadja.
Egerszegi és keszthelyi érmek születtek a gyermekkorú úszók hódmezővásárhelyi viadalán Szuperinfó Hírek - Az úszók gyermekbajnokságán, Hódmezővásárhelyen Nagy-Selmeczy Bulcsú, a Zalaco-ZÚK tehetsége triplázott, ugyanis három bajnoki aranyéremmel térhetett haza.


Fizetett hirdetések

Zivatarveszély és hőség miatt péntekre elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Zala megyére! Szuperinfó Hírek - A hőség miatt péntekre ismét adott ki harmadfokú figyelmeztetéseket is az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Őznász: szinte bármikor, bárhol felbukkanhatnak! Figyeljen a zalai utakon is! Szuperinfó Hírek - Nemrég megkezdődött és augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, vadásznyelven: üzekedése.
A Police-Ola LSK hibátlan sikerében az egység volt a legerősebb Szuperinfó Hírek - A megyei II. osztályú U19-es labdarúgó-bajnokságban a Police-Ola LSK együttese végzett az élen, de nem is akármilyen mutatókkal. Hiba nélkül,…
Visszalépett csapatok – kupatovábbjutók Szuperinfó Hírek - Noha már elkészült a bajnoki csoportbeosztás, és a hét végén a Zala Megyei Kupa is elrajtol, az utolsó pillanatban több…
Ligaértekezlet lesz jövő pénteken Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága jövő pénteken, azaz augusztus 6-án tartja meg szokásos, szezon előtti sorsolást véglegesítő ligaértekezletét, ahol a megyei bajnokság mindhárom osztályának az őszi sorsolását véglegesítik.
Tűzhelyen felejtették az ételt Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Tűz­helyen felejtett étel gyulladt ki egy Stadion utcai társasház negyedik emeleti lakásában a minap.
Segítettek a tűzoltók Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Nem adott magáról életjelet egy idős ember Zalaegerszegen, a Nemzetőr utca egyik társasházában kedden dél­előtt.
Szakmai nap a zalaegerszegi tesztpályán – készülnek az önvezető járművek tanúsítására Szuperinfó Hírek - Gyakorlati bemutatóval egybekötött szakmai találkozót szervezett a linzi KONTROL GmbH, a német 3D Mapping Solution Gmbh, valamint a zalaegerszegi irodával is rendelkező TÜV Rheinland a ZalaZONE Járműipari tesztpályán.


Fizetett hirdetések

Heinrich Róbert már gyerekként megismerte a színházat Szuperinfó Hírek - Pécsi gyerekként a kultúrával, a színházzal (és ott volt még a balett is) már korán megismerkedett Heinrich Róbert, a Zalakerámia-ZTE…
Tűzveszélyes lámpás Szuperinfó Hírek - Tilos a kívánságlámpások használata, erre hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem.
Zalaegerszeg kulturális életének különleges színfoltjaként tekint a Kvártélyházra dr. Hóbor Erzsébet Szuperinfó Hírek - Dr. Hóbor Erzsébet, Zalaegerszeg díszpolgára, nyugalmazott közigazgatási hivatalvezető a kezdetektől kedvelője a Kvártélyház Szabadtéri Színház programjainak. Zalaegerszeg kulturális életének különleges,…
Már gyűjtik a gabonaadományokat Zala megyében is Szuperinfó Hírek - Zalában is elindult a Magyarok Kenyere program, és szerdán átadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új irodáját.