ZALAEGERSZEG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszeg 2022.08.02.
Zalaegerszeg 2022.08.02.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Megszökött a növendék, megpofozta a gyermekfelügyelő Zalában Szuperinfó Hírek - Megszökött a növendék, megpofozta a gyermekfelügyelő; büntetőügy lett az inzultusból.
Pénteken zár a zalaegerszegi nemzetközi művésztelep Szuperinfó Hírek - Múlt hétfőn kezdődött és augusztus 12-én, pénteken 18 órakor kiállítással, izgalmas installációkkal, performansszal, Takács Eszter dalszerző, énekes közreműködésével zár a 30. GébArt Zalaegerszegi Nemzetközi Művésztelep.
Energetikai felújítások a Széchenyi- és a Deák-iskolában Szuperinfó Hírek - 1,17 milliárd forintos vissza nem térítendő uniós és állami támogatással zajlik a ZSZC Széchenyi István Technikum és a Deák Ferenc Technikum épületenergetikai fejlesztése. A BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum közös projektje várhatóan 2023 augusztusában fejeződik be.
Enduróban világbajnokot avattak, a ralisok elsősorban élvezték a versenyt Szuperinfó Hírek - Három nap és két különböző verseny: a hátunk mögött hagyott hétvégén – ha nem is mindenki és nem is feltétlen örömmel – a megyeszékhelyen élők ízelítőt kaphattak az autó- és motorversenyzésből, illetve azok körítéséből.
Hivatalosan is átadták az ideiglenes parkolót Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Augusztus elsejétől már használható, ám most hivatalosan is átadták Zalaegerszegen a Mártírok és a Kisfaludy utcai körforgalom melletti ideiglenes, 4. díjövezetbe tartozó parkolót, amely a Kovács Károly Városépítő Program támogatásával, a MODERN-ÉP Kft. kivitelezésében 82 millió forintból valósítottak meg.
Három nap száguldás két és négy keréken egyaránt Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Autós, motoros szempontból igazán mozgalmasra sikeredett a magunk mögött hagyott hétvége a zalai megyeszékhelyen és környékén. Ahogy arra már előre készülni lehetett, krosszmotorokba, raliautókba „ütközhetett” szinte bárki, aki a város és környéke útjain közlekedett, de akkor is, ha csak éppen gyalog járt a belvárosban.


Fizetett hirdetések

Telt házat hozott az idei lecsónap Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Jó barátok körében jó hangulatban főzőcskézni, nem kell más a kellemes időtöltéshez pláne, ha ezzel még jó ügyet is szolgálnak.
Három esetben okozott gondot az erős szél Zalában Szuperinfó Hírek - A szombati erős szél adott munkát a tűzoltóknak.
Tart az őzek násza Zalában is Szuperinfó Hírek - Megyénk közismerten gazdag vadban, ami büszkeségre adhat okot, ám naponta következnek be közlekedési balesetek a járművek és az állatok találkozása…
Megsérült a biciklis Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Kerékpáros sérült meg balesetben csütörtökön délután háromnegyed hat körül. A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint egy 34 éves egerszegi férfi az Eötvös utcában biciklizett az Ady utca irányából. A Mártírok útja kereszteződéséhez érve áthajtott az úton a szemközti oldalra a Kerámia utca irányába, felhajtott a járdára, majd téglából épített oszlopnak ütközött,…
A spanyol Josep Garcia az EnduroGP szombati győztese Szuperinfó Hírek - Szombaton lezajlott a Zalaegerszegen zajló EnduroGP világbajnoki futam első versenye, amin spanyol siker született, de van minek örülni magyar részről is, hiszen a hazai induló, Zsigovits Norbert megnyerte az egyik kategória küzdelmeit.
Magas a vérnyomása? Fogadja meg a zalaegerszegi dietetikus tanácsait Szuperinfó Hírek - A magas vérnyomás (vagyis a hipertónia) a legelterjedtebb szív- és érrendszeri betegség, évente több millió ember életét követeli. Sokan nem is tudnak betegségükről, hiszen hosszú ideig nem okoz tüneteket, azonban panaszmentesen is súlyos szervkárosodást okozhat. De vajon kialakulásában, kezelésében mekkora szerepe van a táplálkozásunknak?
Az Abszol útra vezet Vári Tamás legújabb alkotása (videó) Szuperinfó Hírek - A méltán híres Harry Potter regénysorozat ikonikus helyszínét készítette el a zalai művész.


Fizetett hirdetések

„Berobban” az EnduroGP-futam és a 2. ZEG Rally Szuperinfó Hírek - Benzingőzös hétvége vár a zalai megyeszékhelyre, ahol pénteken este már egy hivatalos program elkezdődött a hosszú autó-motoros víkendből…
Jótékonysági lecsónap Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Szombaton délután négy órakor kezdődik a landorhegyi jótékonysági lecsónap a Napfény étterem Madách utcai parkolójában. A programban többek között néptánccsoportok…
A képzőművészet szerepe a „csinált városok” identitásképzésében Szuperinfó Hírek - A közelmúltban közzétették a Magyar Művészeti Akadémia Ösztöndíjprogram 2022-2025 nyerteseinek a listáját. A kiválasztott 100 nyertes pályázó között szerepel Tóth…
A mentők és a tűzoltók is kivonultak a zalaegerszegi Munkácsy utcába Szuperinfó Hírek - A mentők és a tűzoltók is kivonultak a zalaegerszegi Munkácsy utcába

Farkas Bertalan űrhajóssal is találkozhatnak Zalában

A zalaegerszegi Vega Csillagászati Egyesület is csatlakozott az Egy hét a csillagok alatt nevű országos rendezvénysorozathoz. A távcsöves bemutatókon kívül Farkas Bertalannal, az első magyar űrhajóssal is találkozhatnak az érdeklődők.