ZALAEGERSZEG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszeg 2021.07.22.
Zalaegerszeg 2021.07.22.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszeg 2021.05.20.
Zalaegerszeg 2021.05.20.
Zalaegerszeg 2021.05.13.
Zalaegerszeg 2021.05.13.
Zalaegerszeg 2021.05.06.
Zalaegerszeg 2021.05.06.
«
...23456...
»
Alkotói pályázat Szuperinfó Hírek - Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére, melyre a 6–10 éves, a 11–14 éves, valamint a 15–18 éves korcsoportban tanulók küldhetnek be alkotásokat.
Zalaegerszegen 11 új elektromos autóbusz állhat forgalomba Szuperinfó Hírek - A közlekedési vállalat idén tavasszal 100 elektromos autóbusz beszerzésére nyújtott be pályázatokat a Zöld Busz Programban.
Praxisokat adtak át Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Házi és gyermekorvosi praxist adtak át pénteken a sajtó képviselői előtt Zalaegerszegen az Ola utcában. A változás az I-es számú felnőtt háziorvosi és az I-es számú gyermekorvosi körzetet érinti.
A legtöbb elsőéves hallgatót a keszthelyi kampuszra vették fel ebben az évben is Szuperinfó Hírek - Múlt héten tudták meg a leendő egyetemi hallgatók, hogy melyik intézménybe nyertek felvételt. Lapuknak a zalai felsőoktatási intézmények adtak tájékoztatást a felvételi eredményekről.
A judóval ismerkedtek Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Esni tudni kell, nagyon leegyszerűsítve ezt is megtanulhatják azok a gyerekek, akik részt vettek e héten az ötnapos ukidotáborban.
Kezdenek az atléták: a 19 magyar között majd a zalai Szűcs Valdónak is szurkolhatunk Szuperinfó Hírek - Az Olimpiai Stadionban pénteken elkezdődnek a sportok királynőjének is nevezett atlétika versenyei a tokiói olimpián, 19 magyarral.


Fizetett hirdetések

Három zalai gárda szerepel idén a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában Szuperinfó Hírek - A hétvégén megkezdődik a labdarúgó NB III. sorozata is, mindjárt zalai rangadóval: a Nyugati csoportban vasárnap 17.30 órától Nagykanizsa FC–ZTE…
Egerszegi és keszthelyi érmek születtek a gyermekkorú úszók hódmezővásárhelyi viadalán Szuperinfó Hírek - Az úszók gyermekbajnokságán, Hódmezővásárhelyen Nagy-Selmeczy Bulcsú, a Zalaco-ZÚK tehetsége triplázott, ugyanis három bajnoki aranyéremmel térhetett haza.
Zivatarveszély és hőség miatt péntekre elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Zala megyére! Szuperinfó Hírek - A hőség miatt péntekre ismét adott ki harmadfokú figyelmeztetéseket is az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Őznász: szinte bármikor, bárhol felbukkanhatnak! Figyeljen a zalai utakon is! Szuperinfó Hírek - Nemrég megkezdődött és augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, vadásznyelven: üzekedése.
A Police-Ola LSK hibátlan sikerében az egység volt a legerősebb Szuperinfó Hírek - A megyei II. osztályú U19-es labdarúgó-bajnokságban a Police-Ola LSK együttese végzett az élen, de nem is akármilyen mutatókkal. Hiba nélkül, százszázalékos teljesítménnyel, ami Németh Gábor edzőt is érthetően elégedetté teszi.
Visszalépett csapatok – kupatovábbjutók Szuperinfó Hírek - Noha már elkészült a bajnoki csoportbeosztás, és a hét végén a Zala Megyei Kupa is elrajtol, az utolsó pillanatban több csapat is visszalépett a bajnokságtól – tudtuk meg az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságától.
Ligaértekezlet lesz jövő pénteken Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága jövő pénteken, azaz augusztus 6-án tartja meg szokásos, szezon előtti sorsolást véglegesítő ligaértekezletét, ahol a megyei bajnokság mindhárom osztályának az őszi sorsolását véglegesítik.
Tűzhelyen felejtették az ételt Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Tűz­helyen felejtett étel gyulladt ki egy Stadion utcai társasház negyedik emeleti lakásában a minap.


Fizetett hirdetések

Segítettek a tűzoltók Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - Nem adott magáról életjelet egy idős ember Zalaegerszegen, a Nemzetőr utca egyik társasházában kedden dél­előtt.
Szakmai nap a zalaegerszegi tesztpályán – készülnek az önvezető járművek tanúsítására Szuperinfó Hírek - Gyakorlati bemutatóval egybekötött szakmai találkozót szervezett a linzi KONTROL GmbH, a német 3D Mapping Solution Gmbh, valamint a zalaegerszegi irodával…
Heinrich Róbert már gyerekként megismerte a színházat Szuperinfó Hírek - Pécsi gyerekként a kultúrával, a színházzal (és ott volt még a balett is) már korán megismerkedett Heinrich Róbert, a Zalakerámia-ZTE…
Tűzveszélyes lámpás Szuperinfó Hírek - Tilos a kívánságlámpások használata, erre hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem.